Hytter og hyttetomter tilsalgs

Vakker hytte med fantastiske solforhold, og med vakker utsikt mot praktfult fjellandskap!

Eiendommen er omkranset av helårs turterreng, perfekt for deg som liker friluftsliv, og samtidig liker litt luksus! En ypperlig plass for den som liker jakt, fiske, toppturer, bærturer, alpint og om vinteren kan du spenne på deg skia rett utenfor hytteveggen, da skiløypene ligger bare noen snøballekast unna. 

Hytta har praktiske løsninger, med stue og kjøkken i en åpen løsning, tre store soverom, bad, hems og en stor terrasse med takoverbygg på bakkeplan. Den herlige takhøyden i stuen, med store panoramavinduer med utsikt rett ut i naturen, skaper en luftig romfølelse, og en magisk følelese av å være på fjellet! Det er bilvei helt fram vinter som sommer, kort vei fra Trondheim (13 mil ca 1,5-2 timers kjøretur). Et ypperlig sted for barnefamilier, her kan dere boltre dere i naturskjønne omgivelser hele året! 

Velkommen til Hessdalen!

Ta kontakt for mere info 91702767

Flott hytte settes opp for salg i på en solfylt tomt i Borren hyttefelt. Her kan du boltre deg i vakker natur, skiløyper rett utenfor, mange fine fiskevann, topp turterreng, alpinanlegg i nærsonen, ja et flott sted og bare nyte naturen og slappe av! Ta kontakt for visning og mere info 91702767

 

 

Klikk her for plankart Borren Hyttefelt. (nedlastbar fil)

Klikk her for detaljert beskrivelse av Borren Hyttefelt. (nedlastbar fil)