UFOcamp - Opplev eventyret på fjellet

Velkommen til en “ufo”rglemmelig begivenhet i vakre Hessdalen

Vi tilbyr overnatting i lavvoer laget av tre. Et stemningsfullt alternativ for dem som ønsker en helt spesiell friluftsopplevelse. Det unike med en overnatting i lavvo, er at atmosfæren er helt spesiell. Å sitte på et reinskinn, høre veden knitre å nyte god mat og drikke setter prikken over i`en på din opplevelse.

Ufo campen ligger idyllisk til, med god utsikt mot Finsåhøgda og Rogne, der mange har observert lysfenomenet. I tillegg til lavvoene er det leirplass med benker, utedo og en gapahuk der man kan sitte ute hele natten å speide etter Hessdalsfenomenet, for den som er interresert i det.

Vi har masse og tilby på aktivitetsfronten, alt fra fjellridning, teambuildingsaktiviteter til kos og sosiale aktiviteter. Dette passer utmerket for firmatur, blåtur, bursdag, event, teambuilding, romantisk weekend, skole, barnehager, utdrikningslag og for dem som bare vil nyte stillheten på fjellet. Her kan man grille og kose seg, eller rett og slett bestille catering eller egen kokk.

Hessdalen har massevis av flotte fiskevann, som er lett tilgjengelige, og vi kan friste med flott natur, rikt dyreliv og fine turmuligheter!

Vi har 3 stk lavvoer med glasstak og 1 stk trelavvo.

Velkommen til en UFOrglemmelig natt i vakre Hessdalen!

Booking: post@visithessdalen.no

Tlf: +47 40 00 67 17